Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
3
0
5
4
1
8
Elektromos vagy manuális fogkefe?
2018.01.28 10:44

A megfelelő fogkefe kiválasztása, hogyan válasszunk fogkefét

A megfelelő fogkefe kiválasztása, hogyan válasszunk fogkefét

Ön milyen szempontok alapján választja ki a legjobb fogkefét?

Néha nem egyszerű a feladat. A fogkefevásárlás során hatalmas választékkal szembesülünk,          ezért nehéz eldönteni, hogy mire figyeljünk.

Jó kiindulópont lehet, ha tanácsot kér fogorvosától.

Összegyűjtöttünk néhány általános tanácsot, amely az elektromos fogkefe teszt eredményei alapján segíthet a legjobb fogkefe kiválasztásában:

  • Kis fogkefefej és alapos tervezésű sörték: válasszon kis fejű fogkefét, amely sörtekialakításának köszönhetően alkalmas a nehezen hozzáférhető területek tisztítására is.
  • Puha sörték: a fogkefe legyen puha sörtéjű, amely kíméletes a fogakhoz és az ínyhez.
  • Kényelmesen tartható nyél: számos fogkefe csúszásmentes markolattal rendelkezik, amelynek köszönhetően vizesen is könnyen használható. Ezen kívül sok Oral-B fogkefe nyelét olyan kísérlet eredményei alapján alakították ki, amely során megvizsgálták az emberek által fogmosás közben használt öt nyélfogási módot.

A linkre kattintva Oral-B fogkefe választék megtalálhatja a webáruházunkban található Oral-B elektromos fogkefe választékunkat.

Ne feledje, hogy a legjobb fogkefe rendszeres időközönkénti cseréje is hozzájárul az egyenletesen magas szintű szájhigiénia fenntartásához. Klinikai kutatások azt mutatják,hogy egy új fogkefével akár 30%-kal több lepedék távolítható el, mint egy három hónapnál régebbivel.*

*A kutatás az egyenletes sörtehosszúságú, manuális fogkefék használatát tanulmányozta.

A haránt sörte jobb, mint az egyenes?

A több szögben megdöntött sörtéket, mint pl. az Oral-B CrossAction sörtéjét úgy tervezték, hogy a fogak közötti felületeket nagyobb mértékben tudja tisztítani, és még a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolítsa a lepedéket.

Forrás: https://www.kutatasi-kozpont.hu/hu-hu/oral-b-kutatasi-kozpont/technologia/talalja-meg-a-tokeletes-fogkefet

Webáruház készítés