Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
3
0
7
3
1
0
Elektromos vagy manuális fogkefe?
2018.01.30 11:35

Miért hatékonyabb az Oral-B elektromos fogkefe,mint egy hagyományos kézi fogkefe?

Miért hatékonyabbak az elektromos fogkefék?

Az elektromos fogkefe jellemzői

Egyszerűen megfogalmazva az újratölthető elektromos fogkefék jóval hatékonyabb lepedékeltávolítást tesznek lehetővé, mint a kézi fogkefék.

És mivel a helyes fogmosásnál Ön helyett végzik el a súroló mozdulatokat, használatukat sokan egyszerűbbnek érzik, mint a kézi fogkeféét. Ezen kívül, a számos típus és funkció miatt könnyen megtalálja az Ön szájápolási igényit leginkább kielégítő terméket.

Kiváló lepedékeltávolítás

Egy 2005-ben készült, a legjobb elektromos fogkefe tesztet közlő független vizsgálat szerint “A rezgő-forgó technológiával működő fogkefék rövid és hosszú távon is több lepedéket távolítottak el és hatékonyabban csökkentették az ínyproblémákat, mint a kézi fogkefék... Semmilyen más fogkefe típus nem mutatott ugyanilyen tartósan hatékony eredményt..."2 Az Oral-B 1991ben űttörőként vezette be a rezgő-forgó technológiát és azóta minden prémium kategóriás elektromos fogkeféjében alkalmazza. A közelmúltban ezt a technológiát az olcsóbb árkategóriás termékeibe, mint például az Oral-B Vitality típusba is beépítette.

* Robinson PG, et al., Manual versus powered toothbrushing for oral health [Kézi és elektromos fogkefékkel való fogmosás a száj egészségéért], The Cochrane Database of Systematic Reviews, 2005; 2. szám. Ez a tanulmány nincs sem reklámcélú, sem más üzleti kapcsolatban az Oral-B-vel.

Könnyű használat

Míg a hagyományos kézi fogkeféket a fogakon előre-hátra kell mozgatni, az elektromos fogkefék Ön helyett végzik el a tisztítást. Ez azt jelenti, hogy Önnek mindössze végig kell vezetnie a fogkefét a fogak felületén. A legtöbben, ha már elsajátították a technikát, ezt a fogmosási módot könnyebbnek találják. Ezen kívül az ízületi gyulladásban vagy hasonló betegségben szenvedők is kevésbé fájdalmasnak tarthatják az elektromos fogkefe használatát.

Az elektromos fogkefék segítenek a gyermekek hatékonyabb fogmosásában is. Ennek ellenére, mielőtt gyermekének megengedi az elektromos fogkefe használatát, mindenképpen ellenőrizze a kor szerinti megjelölést.

Ide kattintva megtalálja a gyermek fogkefe választékunkat.

Technológia és jellemzők

Az alkalmazott technológiák tekintetében és funkcióiban is sokoldalú elektromos fogkefék egyes típusai képesek még a szájhigiéniai szokások javítására is. A legtöbb típus olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a fogkefefej- vagy fogkefetartó, fürdőszobapultra helyezhető tárolóegység, és utazó töltő. A legjobb elektromos fogkefe hi-tech jellemzői között találhatók az alábbiak:

  • Számos tisztítási mód: érzékeny fogak tisztítása, fehérítő fogmosás, és ínymasszírozás
  • A nyomásérzékelők jeleznek, ha a fogmosás túl erőteljes
  • Az időzítők segítenek betartani a kvadránsokként ajánlott fogmosási időt
  • A fogkefefej cseréjének esedékességét jelző digitális emlékeztető
  • Rezgő-pulzáló és fogakat körbeölelő, illetve rezgő-forgó vagy hanghullámmal működő (szónikus) technológia

Egy nyéllel számos fogkefefej típus használható azért, hogy Ön a legmegfelelőbb pótkefét használhassa.

Tekintse meg a linkre kattintva a Oral-B elektromoss fogkefe pótkefék  választékát.

Forrás: https://www.kutatasi-kozpont.hu/hu-hu/oral-b-kutatasi-kozpont/elektromos-fogkefek-oral-b-kutatasi-kozpont/a-legjobb-elektromos-fogkefe

Webáruház készítés