Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
9
6
3
9
1
Termék részletek


Oral-B Pro 600 Cross Action elektromos fogkefe 1 db fogkefe fejjel (D16.513)

Oral-B Pro 600 Cross Action elektromos fogkefe 1 db fogkefe fejjel (D16.513)
 • Oral-B Pro 600 Cross Action elektromos fogkefe 1 db fogkefe fejjel (D16.513)

Oral-B Pro 600 Cross Action elektromos fogkefe 1 db fogkefe fejjel (D16.513)


8000/perc fordulat
20000 pulzálás

 • Oral-B Pro 600 Cross Action elektromos fogkefe 1 db fogkefe fejjel (D16.513)


  8000/perc fordulat
  20000 pulzálás

   

  Oral-B PRO 600 CrossAction tölthető elektromos fogkefe
  Akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék.
  A klinikailag igazolt, kiváló 3 dimenziós tisztítás oszcilláló, forgó és pulzáló mozgása akár kétszer több lepedéket is fellazít és eltávolít, mint egy hagyományos kézi fogkefe.
  Tölthető elektromos fogkefe 1 használati móddal: Mindennapos használat
  A csomag tartalma: 1 db tölthető elektromos fogkefe, 1 db CrossAction fogkefefej, 1 db töltőállvány

  Ettől különleges az Oral-B Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Önnek!
  Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találja meg az Ön számára tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!    
  Termékleírás
  Az Oral-B PRO 600 elektromos fogkefe klinikailag igazolt kiemelkedő tisztítást biztosít a hagyományos kézi fogkefével szemben. A tökéletes kialakítású Cross Action fogkefefej a 16 fokos szögben álló sörtékkel körbeveszi a fogakat, miközben a 3 dimenziós tisztítás oszcilláló, forgó és pulzáló mozgása akár kétszer több lepedéket is fellazít és eltávolít, mint egy hagyományos kézi fogkefe. A nyélbe épített időmérő segíti a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartását. Ezt kínálja Önnek az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt első számú márka.   A professzionális eszközök ihlette fogkefefej körbeöleli a fogakat, miközben a 3D-s tisztító hatással rendelkező dinamikus mozgás a fogakhoz idomulva oszcilláló, forgó és pulzáló mozgással 100%-kal hatékonyabb a lepedék fellazításában és eltávolításában, mint a manuális fogkefék.   Mindennapos használatTeljes körű, mindennapi tisztítás   A nyélen elhelyezett időmérő 30 másodpercenként jelzi, hogy áttérhetünk a szájüreg következő körnegyedének tisztítására. Az elektromos fogkefe akkor is jelez, ha letelt a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő.  
  Az Oral-B széles körben kínál pótfejeket, hogy mindenki a saját szájápolási igényeihez igazíthassa őket.

 • Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés