Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
3
0
5
4
1
8
Termék részletek


SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL

SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE, UV FERTŐTLENÍTŐVEL
64 980 Ft 
54 787 Ft
Kezdete: 2023.03.27   A készlet erejéig!

A Sonicare FlexCare Platinum használatával még a legalaposabb tisztítás is megfelelően gyengéd fogai és ínye védelme érdekében.

Alapos tisztítás, akárhogy is mossa a fogát.

 • SONICARE FLEXCARE PLATINUM SZÓNIKUS ELEKTROMOS FOGKEFE HX9172, UV FERTŐTLENÍTŐVEL

  Alapos,gyengéd tisztítás

  Alapos és gyengéd tisztítás

  10-szer több lepedék eltávolítása és egészségesebb fogíny*

  A FlexCare Platinum használatával még a legalaposabb tisztítás is megfelelően gyengéd fogai és ínye védelme érdekében. Az AdaptiveClean fogkefefejnek és az intuitív nyomásérzékelőnek köszönhetően a maximális lepedékeltávolítás is gyengéd élményt nyújt Önnek.

  • 3 üzemmód, 3 intenzitási szint
  • 2 fogkefefej
  • Nyomásérzékelővel
  • UV-s fogkefefej-fertőtlenítő

  Philips Sonicare alapos tisztítás

  Alapos tisztítás, akárhogy is mossa a fogát

  Nehéz eltérni a régi szokásoktól, kivéve ha a FlexCare Platinum következő generációjával mos fogat. Az adaptív tisztítási technológiánk magját képező innovatív AdaptiveClean fogkefefejnek és az intuitív nyomásérzékelőnek köszönhetően még a nehezen elérhető, problémás területek tisztítása is könnyen megoldható. Az AdaptiveClean fogkefefej sörtéi illeszkednek a fogához és az ínyéhez, ami akár a 4-szeresére növeli a felületi érintkezést**, és akár 10-szer több lepedéket távolít el. Amennyiben túl erősen mos fogat, a nyomásérzékelő finoman rezegteti a fogkefe nyelét, hogy kíméletes tudjon maradni az ínyéhez, miközben elbánik a lepedékkel.

   

  AdaptiveClean kefefej

  AdaptiveClean kefefej

  Az AdaptiveClean fogkefefej az egyetlen elektromos fogkefe, amely követni tudja a fog és íny egyedi alakzatát. A kefefej a gumiból készült puha, rugalmas oldalaiknak köszönhetően minden görbülethez igazodik. A felületi érintkezést akár a 4-szeresére növeli, és akár 10-szer több lepedéket távolít el a fogíny mentén és a fogak között. Mivel a kefe követi az íny vonalát, elnyeli az esetleges erős rányomásból fakadó túlzott nyomást, így kíméletes lehet az ínyéhez, akárhogy mos fogat.

   

  Sonic technológia

  Sonic technológia

  A FlexCare Platinum következő generációja több mint 31 000 mozdulatot végez percenként, ami érezhetően és láthatóan kivételes tisztasággal jár. Szónikus technológiánk dinamikus tisztítóeljárása mélyen a fogak közé juttatja a folyadékot a fogíny mentén. Miközben a FlexCare Platinum kefe gyengéden masszírozza az ínyét, fokozza a vérkeringést, és segít eltávolítani a lepedéket. Erőteljes, ámde gyengéd tisztításban lesz része, mely klinikailag bizonyított eredményekkel jár

   

  Nyomásérzékelő

  Intuitív nyomásérzékelő

  Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de a FlexCare Platinum figyelmezteti fogja erre. Ha túl nagy nyomást alkalmaz, az intuitív nyomásérzékelő gyengéden megrezegteti a fogkefenyelet, így pontosan tudni fogja, mikor kell kíméletesebbnek lennie. A tanulmányok szerint a fogmosást túl erősen végző 10 ember közül 7 sikeresen csökkentette a fogmosáskor kifejtett nyomást a nyomásérzékelő használatakor

   

  UV-fertőtlenítő

  Igazán tisztán tarthatja a fogkefefejét a Philips UV-s fertőtlenítő technológiájával. A FlexCare Platinum szónikus fogkeféhez járó UV-s fertőtlenítő kifejezetten a fogkefefejen élő baktériumok elpusztítására lett tervezve. Fertőtlenítő fényt bocsát a fogkefefej teljes felső részére, ami a baktériumok akár 99%-ának elpusztításában segít.

   

  Quadpacer

  Quadpacer vezető és Smartimer időzítő

  A FlexCare Platinum két időzítővel segíti az alapos fogmosást. A Quadpacer időközi időzítő jelzi, amikor már ideje áttérni egy másik fogmosási negyedre, míg a Smartimer segít elérni a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási időt.

   

  Személyre szabott fogmosási élmény

  A három intenzitási beállítással és három tisztítási móddal rendelkező FlexCare Platinum optimális kényelmet és igazán alapos tisztítást eredményez. Ha különösen oda kell figyelnie a problémás területekre, a három perces Alapos tisztítás mód kivételes eredményt nyújt. Használja a Tisztítás módot a remek, mindennapos tisztításhoz, vagy a Fehér módot a lerakódások eltávolításához. Állítsa be a intenzitást alacsonyra, közepesre vagy magasra a személyes igényeinek megfelelően

   

  Alapos tisztítás üzemmód

  A teljesen új Alapos tisztítás üzemmód kivételes tisztítást nyújt a nehezen elérhető helyeken. Az üzemmódban a kefefej egyedi mozgásának és a megnövelt háromperces tisztítási időnek köszönhetően ideális választás, ha különös figyelmet kíván fordítani a problémás területekre.

   

  Életstílusához tervezve

  A prémium utazótokban higiénikusan tárolhatja a fogkeféjét, a kompakt utazótöltő pedig folyamatos feltöltöttséget biztosít. Egyetlen feltöltéssel két héten keresztül élvezheti a rendszeres használatot, így utazás közben sem kell lemondania a friss, tiszta érzésről.

  Utazótok, töltő

  Utazótok és töltő

  Az utazótokkal és a kompakt utazótöltővel bárhová könnyedén magával viheti FlexCare Platinum fogkeféjét.

   

 • Raktárkészlet
  NINCS
Webáruház készítés