Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
3
0
7
3
1
0
Ovikezdési tanácsok
2021.07.07 08:20

Első nap az óvodában

Első nap az óvodában.

Ovis jellel megkülönböztetett ovis fogkefe.

Első nap az óvodában. Már tegnap este aggódva figyeltem a gyermekeim számára összepakolt dolgokat, melyeket reggel, az óvodába induláskor magunkkal kell vinnünk.

Meg van minden? Váltócipő, váltóruha (vajon hosszú nadrág legyen, vagy elég egyelőre a rövid?) és a tisztasági csomag. Remélem, bent van minden. Férjem szerint aggodalmam felesleges, hiszen a helyszínen minden ki fog derülni. Igaza lett. Kipakoláskor rögtön rádöbbentem, hogy mi maradt ki!

Nincs fogkefe a tisztasági csomagban. Mindegy, gondoltam a legelső boltba visszaszaladok és pótolom. Remélem, találok valami jó minőségűt, mert amit legutóbb vettem eléggé silány volt. Két fogmosás után szörnyen nézett ki. Talán most kipróbáljuk az egyik anyuka által ajánlott fogkefe webáruházban található ovis fogkefét, mely nem csak szép színű (kék és rózsaszín) hanem a gyerekek ovis jelét is tartalmazza.

Így biztosan nem fogják összekeverni ebéd után a mosdóban mások fogkeféjével a sajátjukat és az óvó néniknek is könnyebb lesz beazonosítani melyik is az én gyerekemé.

Ovis fogkefe választékot megnézheted: ide kattintva Ovis fogkefe

kattints ide az ovis fogkefe választékot   itt láthatod

Az ovis fogkeféhez  remek kiegészítő eszköz az ovis matrica, ovis fésű valamint az ovis pohár.

Megnézheted az ovis matrica választékot :  Ovismatrica

Ovispohár, ovisfésű :  Ovispohár, Ovisfésű

Webáruház készítés