Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
3
0
5
4
1
6
Ovikezdési tanácsok
2020.08.13 08:44

Fogkefe csere az óvodában

Kedves óvónénik és dajkanénik!

Könnyen elcserélhetik a gyerekek a fogkefét az oviban?

Most nem figyel senki, tegyék hát kezüket a szívükre és valljanak színt. Ugye az Önök csoportjában is előfordult már az, hogy a nagy gyereklétszám miatt nem tudtak rendesen a gyerekekre figyelni és véletlenül vagy direkt (hisz van ilyen) a gyerekek elcserélték a fogkeféjüket ebéd utáni fogmosás közben.

Velem is előfordult, mikor észrevettem és rákérdeztem, hogy miért cserélgetik a fogkefét? Egyszerű volt a válasz: „A Borié szebb és ma kölcsönadta!”. Hirtelen nem tudtam mit tenni, hisz a visszacserélés után csak a beszélgetés segíthet, melyben elmondjuk miért nem szabad. Most ez a helyzet azonban megváltozik.

Önök is meg tudják rendelni a fogkefe webáruházból az ovis fogkefét a csoportjukba járó gyerekek számára. Ha mindenkinek azonos színű (rózsaszín és kék) fogkeféje van, nem lesz cserélgetés. A megrendeléssel a jelek állandó rajzolását is elfeledheti, hiszen fogkeféinken szerepelnek az ovis jelek is, melyek segitenek a megrendelés folyamán. Legyen első óvodájában, legyen Önöknek először saját jellel ellátott fogkeféje.

Tekintse meg az ovis fogkefe választékot: ide kattintva ovis fogkefe

kattints ide az ovis fogkefe választékot   itt láthatod

Az ovis fogkeféhez  remek kiegészítő eszköz az ovis matrica, ovis fésű valamint az ovis pohár.

Megnézheted az ovis matrica választékot : Ovismatrica

Ovispohár, ovisfésű : Ovispohár, Ovisfésű

Webáruház készítés