Fizetési megoldás
TOP termékek
Szűrés
Rendelhető
Receptre
Termékajánló
Hírlevél
Partnereink
Látogató számláló
0
3
0
5
4
2
2
Elektromos fogkefe használati útmutatója
2018.01.30 11:40

Hasznos tanácsok: Az elektromos fogkefe tárolása és karbantartása

Az elektromos fogkefe tárolása és karbantartása

Ahhoz, hogy minden fogmosás alkalmával a legjobb teljesítményt nyújtsa, Oral-B elektromos fogkefénket is gondozni kell.

Nem beszélve arról, hogy az elkopott és elhasználódott sörték a lepedékeltávolításnál már kevésbé hatékonyak. Íme pár ötlet arra, hogyan gondozzuk elektromos fogkefénket!

A fogkefe napi karbantartása

  • Az elektromos fogkefét használat után mindig öblítsük le vízsugár alatt, hogy a visszamaradó fogkrémet eltávolítsuk a sörték közül!
  • Az elektromos fogkefét soha ne nyomjuk rá túlzottan a fogakra! Ha a fogkefét túl erősen nyomjuk a fogakra, akkor a sörték hamar elkopnak, és már nem képesek hatékonyan tisztítani.
  • A fogkefét mindig álló helyzetben tároljuk, hogy könnyebben megszáradjon!

További tanácsok az elektromos fogkeféhez

  • Az Oral-B elektromos fogkefe pótfejét legalább háromhavonta cserélje ki, vagy akkor, ha a kék Indicator® sörték elhalványulnak, illetve ha kezdenek elkopni. A fogkeféről egyszerűen csak húzzuk le egyenes mozdulattal a régi fogkefefejet, majd ugyanígy helyezzük fel rá az újat! 
  • Az Oral-B elektromos fogkeféhez kapható pótkefe választékot ide kattintva Oral-B elektromos fogkeféhez pótkefe  tekintheti meg.
  • A termék első használata előtt teljesen töltsük fel az akkumulátort, amely akár 16 órát is igénybe vehet.
  • A feltöltött fogkefét használjuk mindaddig, amíg egészen le nem merül! Ezt követően töltsük fel ismét teljesen. A fogkefét ne helyezzük töltőre a használatok között! Ezzel megnöveljük az akkumulátor élettartamát és teljesítőképességét. 
  • Ha az elektromos fogkeféhez SmartGuide™ kijelző is tartozik, a működtetéséhez két AA elemre lesz szükségünk.                     A SmartGuide™ müködéséről itt találhat bővebb információt : Braun Oral-B Pro-6000 Triumph elektromos fogkefe

Forrás: https://www.kutatasi-kozpont.hu/hu-hu/oral-b-kutatasi-kozpont/smart-technologia/az-elektromos-fogkefe-apolasa

Webáruház készítés